Zingend je werkdag beginnen

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Lien Cornelissen - 15 minuten - Online Live Zoom

Lien Cornelissen

Foto: Michael Siemerink
Lien Cornelissen is liedjesschrijver, muzikant en stembevrijder en tornt graag aan sociale wenselijkheden. Ze vindt dat je de meeste dingen die je in je leven hebt aangeleerd het beste weer kunt afleren. Ze heeft zelf als jurist jarenlang in veeleisende werkomgevingen gewerkt.
Ze neemt je mee in haar verhaal en laat je ervaren. Over haar switch van werk als jurist naar kleinkunstenaar en stembevrijder. En de onzekerheden die hierbij komen kijken. Maar ook inspirerende samenwerkingen. Haar vrijheid neemt ze overal met zich mee.

Vanaf 2020 staat ze met haar eerste kleinkunstige liedjesvoorstelling “Ik kom hier niet weg met hippe sneakers” op de planken. Naast kleinkunst werkt ze met stembevrijding. Hierin begeleidt ze je om uiting te geven aan precies dat wat er op dit moment in je is. Zonder zelfcensuur.
Tijdens het online zingen heeft ze verbinding ervaren tussen de deelnemers. Met veel plezier brengt ze dit daarom nu naar de werkvloer. Lien is ervan overtuigd dat samen zingen een grote bijdrage kan leveren aan werkplezier en een fijne samenwerking tussen collega’s.
Lien speelt piano en kijkt in camera klein
Lien doet oefening klein
Lien hangt zingend achterover klein
Lien kijkt in camera klein
Lien kijkt naar toetsen klein
Lien lacht buiten beeld klein
Lien speelt piano en kijkt in camera klein
Lien doet oefening klein
Lien hangt zingend achterover klein
Lien kijkt in camera klein
Lien kijkt naar toetsen klein
Lien lacht buiten beeld klein
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

Energiek je werkdag in. Door in de ochtend te zingen! Hiermee geef je jezelf de aandacht en ruimte om op een fijne manier te starten. Meer rust in je hoofd te ervaren en ontspannen aan je dag te beginnen. Zingen is gezond. Het draagt bij aan stressreductie en het geeft plezier. En iedereen kan het. Het gaat vanzelf. Ook als je denkt dat je niet kunt zingen, kun je zingen. Laat al je beelden en gedachten erover los en ga lekker geluid maken! 

Op een luchtige manier laat Lien je ervaren hoe fijn het is om je klank te laten stromen en de energie in jezelf wakker te maken.
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

  • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
  • De experience is in het Nederlands
  • De maximale groepsgrootte is 24 personen
  • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
  • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen

Wat heb je nodig

  • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
  • Een glaasje water
  • Een fijne plek om te zitten en/of staan

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email