Voor wie

Leuk voor jezelf - Voor groepen - Als cadeau - Maatwerk

Leuk voor jezelf

Veel SeatsOnStage experiences kun je individueel boeken. Een open inschrijving heeft maximaal 24 deelnemers maar dat kunnen er dus ook minder zijn. Op deze manier blijft het persoonlijk en uniek. Een experience gaat ook door als er zich maar één iemand heeft aangemeld.  

Leuk voor groepen

SeatsOnStage biedt ook inspirerende online live experiences voor besloten groepen: je vriendengroep, je team of je bedrijf. Dit zijn de groeps experiences. 

Leuk om cadeau te geven

SeatsOnStage kun je natuurlijk ook cadeau geven! Verras je vriend, vriendin, teamgenoot, baas of wie dan ook met een SeatsOnStage experience. Boek ‘m zelf en draag hem over of stuur een cadeaubon.

Maatwerk

De experiences van SeatsOnStage zijn speciaal voor een online beleving ontworpen. Er is een uiteenlopend aanbod en dit wordt wekelijks uitgebreid. Meedoen is makkelijk en vraagt weinig tot geen voorbereiding. Mocht je op zoek zijn naar een andere experience of wil je een andere aanvangstijd, vul dan je gegevens in op deze pagina. Dan nemen we contact met je op en kijken we of je experience kunnen organiseren.