De experts

Expert, artiest, virtuoso, virtuosa, host, genius, wizard

Experts - Inspireren - Vergoeding - Aanmelden als expert

Experts

Expert, virtuoso, virtuosa, host, autoriteit, connaisseur, deskundige, ingewijde, genius, artiest, wizard, kenner, specialist? Het zijn allemaal benamingen voor iemand die héél goed is in zijn of haar vak en daar aantoonbaar ervaring in heeft. Wij hebben gekozen voor expert. Hij of zij is zogezegd de ‘content creator’: degene die online live experiences aanbiedt aan kleine groepen (1-24 personen) en is verantwoordelijk voor de inhoud van de experience. 

Inspirerend

De experts waar SeatOnStage mee samenwerkt, hebben aantoonbare kennis van en ervaring met hun onderwerp en willen die graag met je delen. Voor SeatsOnStage hebben de experts een experience gemaakt die volledig is afgestemd op de online live ervaring in kleine groepen. Ze inspireren, motiveren en geven je het gevoel dat je op het podium zit: je kunt meekijken, meedoen en vragen stellen! SeatsOnStage ondersteunt bij het maken van de content en het presenteren van de experience op de website. Vrijwel alle experiences worden aangeboden in het Nederlands.

Vergoeding

Op dit moment kunnen veel experts niet optreden. Met SeatsOnStage kan dit wel: het is een platform voor online optredens en om live ervaringen te delen. De expert bepaalt zelf de prijs voor een experience.

Wil je je ook aanmelden als expert?

Lijkt het je ook leuk om een experience te geven en heb je aantoonbare ervaring in een specifiek vakgebied, neem dan contact met ons op door het formulier op deze pagina in te vullen.