Proberen de experience met Jan-Willem van Schip

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Jan-Willem van Schip - 60 minuten - Online Live Zoom

Jan-Willem van Schip

Hoi ik ben Jan-willem, ik ben professioneel baan/weg-wielrenner. Vaak vragen mensen mij wat ik liever doe. Het leukste van alles vind ik problemen oplossen en telkens proberen beter te worden.
Het spelletje te spelen, wetende dat je het beter kunt doen dan andere door dat je er beter en slimmer over na hebt gedacht. Voor een wedstrijd probeer ik altijd alle opties open te houden met een doel winnen.
jan-willem_BEAT1
Wooning zesdaagse van Rotterdam 2019 - dag-3
UCI Track Cycling World Championships Day-3
Jan_Willem_UEC_Track_Elite_European_Championships_225
jan-willem_BEAT2
jan-willem_BEAT1
Wooning zesdaagse van Rotterdam 2019 - dag-3
UCI Track Cycling World Championships Day-3
Jan_Willem_UEC_Track_Elite_European_Championships_225
jan-willem_BEAT2
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

Een stukje geestverruiming op het gebied van proberen. Door de verhalen en de manier van denken. Want als je echt wilt winnen, neem je nergens genoegen mee. Dit kan een andere visie geven op hedendaagse obstakels. Jan-Willem probeert je aan het proberen te krijgen.
Wat kan er wel? Wat is er wel mogelijk? Waar wil je heen?
Het is een kwestie van plannen, proberen en evalueren. Een goed plan is pas een goed plan met een evaluatie datum. Kies een strategie maak het beste plan ooit. Maar kies en noteer. Probeer en evalueer. Om opnieuw in te zetten en het beter dan beste plan ooit te maken. Dit allemaal gefundeerd met de uitvergrote situaties in topsport.
Wat is er allemaal geprobeerd? Zijn die zaken nog steeds succesvol? Wat zijn de succesvolle plannen geweest? Maar vooral, wat zijn de overwonnen obstakels? Wat is nu voor een topsporter het belangrijkste? Hoe zet je in om te presteren op een wereld of olympisch kampioenschap? Wat zijn de hoofdzaken en wat zijn de bijzaken?
Kijk breder! gooi je “zo doen we het altijd” in de prullenbak. Kom proberen met Jan-Willem van Schip en neem de tools van een succesvol topsporter mee voor je eigen obstakels.
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

  • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
  • De experience is in het Nederlands
  • De maximale groepsgrootte is 24 personen
  • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
  • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen

Wat heb je nodig

  • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
  • Probeer voor de experience op te schrijven wat je zelf graag zou willen proberen of wat je op een andere manier zou willen proberen
  • Pen en papier

4,96 Reviews

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email