Kaapse proeverij

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Tsjomme Zijlstra - 60 minuten - Online Live Zoom

Tsjomme Zijlstra

Tsjomme Zijlstra, oprichter van Kaapse Brouwers, is eigenlijk afgestudeerd in Filosofie, maar ontdekte tijdens zijn werk voor de allereerste Craft beer bar van Engeland (The Rake) dat hij zich meer wilde gaan verdiepen in de wereld van het bier.
Terug in Nederland, begon hij thuis met brouwen en legde vervolgens contact met de eigenaren van brouwerij De Molen.
Zij leerden hem de kneepjes van het brouwvak! Met een compacte brouwinstallatie die De Molen nog overhad als opzet, werd Kaapse Brouwers een feit.
Processed with VSCO with preset
Kaapse_bar
Processed with VSCO with  preset
Kaapse_bar
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

Tijdens deze proeverij laten we je kennismaken met ‘het beste Rotterdamse bier van de wereld’!
We hebben 6 van onze Kaapse Klassiekers voor je uitgekozen en nemen je mee op een smaakreis door verschillende bierstijlen heen!
Met de wens het grootser aan te pakken, stapte Tsjomme met een aantal andere ondernemers naar de Gemeente Rotterdam. Het plan was om de oudste loods van Europa om te toveren tot een foodhall. Dit plan werd aangenomen en de Fenix Food Factory werd de eerste thuishaven van Kaapse Brouwers als microbrouwerij en proeflokaal. Vervolgens kwam er een uitbreiding met Gastropub Kaapse Maria (Rotterdam Centrum) en inmiddels is er een volledig onafhankelijke brouwerij in het iconische Keiledistrict in Rotterdam West. Begin volgend jaar komt daar bruine kroeg Kaapse Will’ns nog bij!
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

  • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
  • De experience is in het Nederlands
  • De maximale groepsgrootte is 24 personen
  • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
  • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen
  • Je moet 18 jaar of ouder zijn voor deze experience

Wat heb je nodig

  • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
  • Een koelkast om je bier koud te zetten

4,96 Reviews

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email