Experiences

Altijd live, online voor een kleine groep

Experience - Deelnemen - prijs

Experience

SeatsOnStage biedt experts een nieuwe mogelijkheid om zich online en live te verbinden met fans en geïnteresseerden en op deze manier zijn of haar werk, kennis en of ervaringen te delen. SeatsOnStage experiences zijn ontworpen om live en online te beleven. De experiences worden op de aangegeven momenten gegeven en duren tussen de 30 en 90 minuten.

Deelnemen

Deelnemen is héél eenvoudig: boek je ticket via deze website. Je krijgt dan van ons een uitnodiging voor Zoom waarmee je kan inloggen vanaf een computer, tablet of telefoon met Zoom. Let wel, de ervaring is mooier wanneer je een groter beeldscherm gebruikt, dus vanaf je computer of tablet. Om een experience goed te kunnen beleven is geluit belangrijk, we raden daarom aan een koptelefoon op te zetten of oortjes in te doen. Externe speakers aansluiten kan natuurlijk ook. 

Meedoen aan een experience vraagt geen of nauwelijks voorbereiding. Voor sommige experiences moet je ingrediënten in huis halen. Voor andere experiences krijg je een pakketje toegestuurd. Dit staat dan netjes aangegeven bij de betreffende experience onder het kopje “Wat heb ik nodig?” 

Groepsexperiences zijn alleen voor groepen te boeken. Bij deze groeps-experiences staat alleen de groepsprijs van het ticket vermeld, en het maximale aantal deelnemers is 24. Bij een aantal groepsexperiences, zoals proeverijen, kun je pakketten bestellen die je zult nuttigen tijdens de experience.

Mocht je op zoek zijn naar een andere experience, wil je een andere aanvangstijd of een grotere groep, vul dan je gegevens in op deze pagina. Dan nemen we contact met je op en kijken we wat de mogelijkheden zijn.

Inspireren

Laat je inspireren en laat je gaan! Een SeatsOnStage experience geeft je het gevoel dat je op het podium zit, dat je erbij bent. Je maakt alles van dichtbij mee, en je hoeft niet bang te zijn om vragen te stellen. Experiences worden aangeboden in het Nederlands. 

Prijs

Van de prijs van een ticket gaat 80% als vergoeding naar de expert. SeatsOnStage werkt niet met reclame-inkomsten. Persoonsgegevens van deelnemers en experts worden niet met derden gedeeld. Als voor de experience een pakket moet worden opgestuurd, geven we de adresgegevens door aan de expert.