Voor bedrijven

Laat je inspireren en boek een unieke online live experience, gegeven door enthousiaste experts! 
Leuk als team-uitje, inspiratie moment of gewoon even lekker genieten

Team-uitjes - Proeverijen - Inspiratie momenten

Experiences voor bedrijven
Inspireer je team, doe mee aan een unieke online live experience, gegeven door enthousiaste experts!

SeatsOnStage biedt online live experiences aan voor bedrijven. Deze experiences zijn leuk, ontspannend, gezond, educatief en inspirerend. Voor sommige SeatsOnStage experiences zul je zelfs uit je comfortzone moeten komen.

Soorten experiences
SeatsOnStage biedt 3 soorten experiences aan aan bedrijven:

  • De online team- en bedrijfsuitjes experiences (Inspirerende verhalen of performances van artiesten, experts, sporters etc, duur: 45 tot 60 minuten)
  • De online proeverijen/borrels (lekker even samen genieten van een borrel, lekker hapje, koffie, duur: 30 tot 60 minuten, hierbij ontvangen de deelnemers vaak een pakketje thuis)
  • De online inspiratie momenten, even ontsnappen van het thuiswerken (duur: 15 minuten)

Tijdens alle experiences ontmoeten de deelnemers de experts in een persoonlijke en afgeschermde omgeving. Dit biedt een uitstekende mogelijkheid om de experience gezamenlijk te beleven, vragen te stellen en te genieten. De gezamenlijke ervaring is echt, intens en blijvend.

Op de SeatsOnStage website staat een beperkt aantal datums en tijden weergegeven. Indien de gewenste dag of het gewenste tijdstip er niet bij staat kan contact met ons worden opgenomen om in overleg te kijken naar de mogelijkheden. De op de website vermelde tarieven kunnen afwijken indien andere tijden gekozen worden.

Inspiratie momenten kunnen geboekt worden als dagstart (tussen 8:00 en 10:00) als lunch break (12:00 en 14:00) of als dagafsluiting (tussen 16:00 en 18:00). Neem contact op met SeatsOnStage voor het checken van de beschikbaarheid en het boeken van een inspiratie experience.

Hoe?
Deelnemers worden uitgenodigd via Zoom, tot maximaal 48 deelnemers per experience in een besloten groep. Een maximum aantal deelnemers doen we om de intimiteit van de experience te kunnen behouden en dat iedereen elkaar kan zien op 1 scherm. In overleg kunnen experiences ook op andere platformen zoals Webex, Teams en Google Meet plaatsvinden.

Alle aangeboden experiences zijn in het Nederlands, sommige kunnen ook in het Engels gegeven worden indien gewenst en indien mogelijk (hangt o.a. af van de expert). Meedoen is makkelijk en vergt voor uw organisatie weinig tot geen voorbereiding. Indien je informatie over jouw team of bedrijf deelt zal een expert dit, indien mogelijk, verwerken in zijn of haar experience.

Deelnemers loggen in vanuit huis en zien op het scherm van hun eigen computer zowel de expert, als de mede-deelnemers, wat bijdraagt aan de beleving en het saamhorigheidsgevoel. De experiences zijn speciaal voor een online beleving ontworpen en worden uitgevoerd door experts, die aantoonbare ervaring en kennis hebben in het expertise / vakgebied.

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email