Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Proberen de experience met Jan-Willem van Schip

1 januari 2020 @ 12:00 - 13:00

Een stukje geestverruiming op het gebied van proberen. Door de verhalen en de manier van denken. Want als je echt wilt winnen, neem je nergens genoegen mee. Dit kan een andere visie geven op hedendaagse obstakels. Jan-Willem probeert je aan het proberen te krijgen.
Wat kan er wel? Wat is er wel mogelijk? Waar wil je heen?
Het is een kwestie van plannen, proberen en evalueren. Een goed plan is pas een goed plan met een evaluatie datum. Kies een strategie maak het beste plan ooit. Maar kies en noteer. Probeer en evalueer. Om opnieuw in te zetten en het beter dan beste plan ooit te maken. Dit allemaal gefundeerd met de uitvergrote situaties in topsport.
Wat is er allemaal geprobeerd? Zijn die zaken nog steeds succesvol? Wat zijn de succesvolle plannen geweest? Maar vooral, wat zijn de overwonnen obstakels? Wat is nu voor een topsporter het belangrijkste? Hoe zet je in om te presteren op een wereld of olympisch kampioenschap? Wat zijn de hoofdzaken en wat zijn de bijzaken?
Kijk breder! gooi je “zo doen we het altijd” in de prullenbak. Kom proberen met Jan-Willem van Schip en neem de tools van een succesvol topsporter mee voor je eigen obstakels.

Gegevens

Datum:
1 januari 2020
Tijd:
12:00 - 13:00
Evenement Tags:
https://seatsonstage.nl/proberen_experience/

Organisator

Jan-Willem van Schip
E-mail:
jwvanschip@gmail.com