Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

De geheimen van een goed verhaal

1 januari 2020 @ 12:00 - 12:45

Altijd al willen schrijven? Een kort verhaal, een artikel voor de krant, een gedicht, nieuwsbrief of ambities voor een roman of dat ene populair wetenschappelijke boek? Beginnen gaat vaak nog wel, maar dan… Het ontbreekt vaak aan houvast. Vuistregels, fijne oefeningen, een richting, een structuur, het vinden van tijd om te schrijven.
Herken je dit? Zin om daar een eerste (of tweede) stap in te zetten?
In deze experience neemt bestseller auteur Edwin Schoon je mee langs een paar handige instrumenten om je schrijfambitie handen en voeten te geven. Om op zoek te gaan naar een vorm en genre dat het beste bij jou past. Langs Holywood en Shakespeare. De geheimen van een goed verhaal. Zoals de tocht van de held.
Aan de hand van praktijkvoorbeelden schetst hij zijn eigen zoektocht naar een werkwijze waarin kwaliteit geleverd kan worden, maar ook binnen een bepaalde tijd. Hoe de deadline je vriend kan worden. Hoe je beter kunt worden van goede kritiek. Hoe je een eeltlaagje kunt ontwikkelen, voordat je je ‘schrijfsels’ – met een gezonde wedstrijdspanning misschien – maar toch trots aan de wereld durft te tonen.
Leuk om hieraan te proeven? Doe mee aan deze schrijf-experience.
Je krijgt als je je inschrijft, twee kleine opdrachten die je vooraf kan doen. Zodat we gelijk ‘hands on’ aan de slag kunnen.

Gegevens

Datum:
1 januari 2020
Tijd:
12:00 - 12:45
Evenement Tags:
https://seatsonstage.nl/de-geheimen-van-een-goed-verhaal/

Organisator

Edwin Schoon