No single event found
elementor-41070000
1818
Kaapse proeverij
Door: Tsjomme Zijlstra
Tijdens deze proeverij laten we je kennismaken met ‘het beste Rotterdamse bier van de wereld’! We hebben 6 van onze Kaapse Klassiekers voor je uitgekozen en nemen je mee op een smaakreis door verschillende bierstijlen heen!
Natuurlijke zelfzorg met essentiële oliën
Door: Sylvia van Swaaij
Laat je verrassen door de kracht van essentiële oliën. Inclusief een persoonlijke sample op maat voor thuis. De 100% natuurlijke en Fair Trade producten van doTerra nodigen jou uit om zelf te ruiken, voelen en ervaren wat essen-tiële oliën ook voor jou kunnen betekenen.
De kunst van een goed gesprek
Door: Edwin Schoon
Bijna iedereen kent het wel. Je moet voor je werk iemand bellen en deze persoon ergens voor strikken. Een actie, een nieuw product, een pr-campagne. Of voor een documentaire, radio-interview of een goed doel. En je vindt het spannend. Ouderwetse bel-angst vliegt je aan.
Lizzy V, een leven vol muziek
Door: Lizzy V
Lizzy neemt je mee door haar jaren als songwriter en artiest op interactieve wijze. Van haar eerste liedje bij het Junior Songfestival naar haar eerste optredens in Amerika. Mooie en vrolijke liedjes, intieme verhalen over geluk en verdriet, en een kijkje achter de schermen in haar carrière staan centraal in deze experience.
Test title
Door: _dummy
Samenvatting van de experience
Rock’n’Roll Experience
Door: The Wieners
Rob Roemers (zang/gitaar) en Jaap Wijn (zang/contrabas) spelen en zingen rock’n’roll nummers uit de jaren ’50: Johnny Cash, Elvis Presley, Chuck Berry, Buddy Holly, Ricky Nelson, The Everly Brothers en veel meer. Dus… de oude muziek die vroeger in elke jukebox zat!
De wereld van smaak
Door: Merijn Gijsbers
Tijdens deze workshop neemt internationaal koffie-kampioen Merijn Gijsbers je mee in de wereld van smaak. We zien welke factoren in de productieketen van invloed zijn op de ontwikkeling van de unieke smaak van koffie, en duiken vervolgens dieper in het onderwerp.
De Lach Experience
Door: Sylvia van Swaaij
Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen een nagebootste lach en een spontane lach. Beide vormen hebben een positieve uitwerking op je lichaam en je gemoedstoestand. Door te lachen zonder reden kunnen we ons dus altijd goed voelen.
Everly Experience
Door: The Wieners
Rob Roemers en Jaap Wijn spelen en zingen de liedjes van het meest succesvolle popduo aller tijden: The Everly Brothers. Don en Phil Everly scoorden vooral in de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw de ene hit na de andere: Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, All I Have To Do is Dream, Til I Kissed You en nog veel meer.
Max van der Pas: To The MAX
Door: Max van der Pas
Max vertelt zijn persoonlijke verhaal: van klein druk kereltje naar succesvolle topsporter. Dit is een inspirerend verhaal over het stellen van doelen, het overwinnen van tegenslagen en de groei als atleet/persoon.
Zingend je werkdag beginnen
Door: Lien Cornelissen
Energiek je werkdag in. Door in de ochtend te zingen! Hiermee geef je jezelf de aandacht en ruimte om op een fijne manier te starten. Meer rust in je hoofd te ervaren en ontspannen aan je dag te beginnen. Zingen is gezond. Het draagt bij aan stressreductie en het geeft plezier.
Lien speelt kleinkunstliedjes
Door: Lien Cornelissen
Lien speelt haar Nederlandstalige liedjes. Kleinkunst, gevoelig en met scherpzinnige teksten. Zoals dat lied ‘Met pensioen’ waarmee ze droomt over haar toekomst. Of het lied ‘Dit gaat nergens over’. Of ‘Anders’, want zo zijn we tenslotte allemaal.
Smartphone landschaps fotografie tips & tricks
Door: Vlinderlin
Wil jij graag mooie foto’s leren nemen met jouw Smartphone? Ik vertel je er alles over, neem je mee in mijn beleving, leer je anders kijken naar je omgeving en hoe je die het beste kan vastleggen met jouw Smartphone. Ik geef je tips en voorbeelden, vertel over hoe ik kijk en waar ik op let.
Proeverij met de brouwster van Brouwerij Boegbeeld
Door: Janneke
In deze proeverij proef je samen met Janneke, de enige vrouwelijke brouwer van Nederland met een eigen brouwerij, de bieren van Brouwerij Boegbeeld. Janneke vertelt alle ins en outs van Brouwerij Boegbeeld en haarzelf.
Haka experience
Door: Robert Bouman
Maak tijdens deze experience kennis met de wereldberoemde haka. Deze krachtige dans komt uit de Maori cultuur en is uiteraard het meest beroemd door het Nieuw-Zeelands rugbyteam All Blacks.
Proberen de experience met Jan-Willem van Schip
Door: Jan-Willem van Schip
Een stukje geestverruiming op het gebied van proberen. Jan-Willem probeert je aan het proberen te krijgen. Wat kan er wel? Wat is er wel mogelijk? Waar wil je heen?
De geheimen van een goed verhaal
Door: Edwin Schoon
Altijd al willen schrijven? Een kort verhaal, artikel voor de krant, gedicht, nieuwsbrief of roman of populair wetenschappelijke boek? Het ontbreekt vaak aan houvast. Vuistregels, fijne oefeningen, een richting, een structuur, het vinden van tijd om te schrijven.
Free your mind experience
Door: Lien Cornelissen
Lien vertaalt verwonderingen, observaties en persoonlijke ervaringen naar liedjes en kleinkunst. In de experience neemt ze je mee in haar verhaal.

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email