elementor-410720202010

Free your mind experience

Kaapse proeverij

Lizzy V - Een leven vol muziek

Natuurlijke zelfzorg met essentiële oliën

Haka experience

Zingend je werkdag beginnen

Smartphone landschaps fotografie tips & tricks

Max van der Pas: To The MAX

De kunst van een goed gesprek

Rock'n'Roll Experience

1111
Everly Experience
Door: The Wieners
Rob Roemers en Jaap Wijn spelen en zingen de liedjes van het meest succesvolle popduo aller tijden: The Everly Brothers. Don en Phil Everly scoorden vooral in de jaren ‘50 en ‘60 van de vorige eeuw de ene hit na de andere: Bye Bye Love, Wake Up Little Susie, All I Have To Do is Dream, Til I Kissed You en nog veel meer.
Zingend je werkdag beginnen
Door: Lien Cornelissen
Energiek je werkdag in. Door in de ochtend te zingen! Hiermee geef je jezelf de aandacht en ruimte om op een fijne manier te starten. Meer rust in je hoofd te ervaren en ontspannen aan je dag te beginnen. Zingen is gezond. Het draagt bij aan stressreductie en het geeft plezier.
Online Lach Experience
Door: Sylvia van Swaaij
Het is wetenschappelijk bewezen dat ons lichaam geen onderscheid kan maken tussen een nagebootste lach en een spontane lach. Beide vormen hebben een positieve uitwerking op je lichaam en je gemoedstoestand. Door te lachen zonder reden kunnen we ons dus altijd goed voelen.
Free your mind experience
Door: Lien Cornelissen
Lien vertaalt verwonderingen, observaties en persoonlijke ervaringen naar liedjes en kleinkunst. In de experience neemt ze je mee in haar verhaal.
Haka experience
Door: Robert Bouman
Maak tijdens deze experience kennis met de wereldberoemde haka. Deze krachtige dans komt uit de Maori cultuur en is uiteraard het meest beroemd door het Nieuw-Zeelands rugbyteam All Blacks.
Kaapse proeverij
Door: Tsjomme Zijlstra
Tijdens deze proeverij laten we je kennismaken met ‘het beste Rotterdamse bier van de wereld’! We hebben 6 van onze Kaapse Klassiekers voor je uitgekozen en nemen je mee op een smaakreis door verschillende bierstijlen heen!
Proberen de experience met Jan-Willem van Schip
Door: Jan-Willem van Schip
Een stukje geestverruiming op het gebied van proberen. Jan-Willem probeert je aan het proberen te krijgen. Wat kan er wel? Wat is er wel mogelijk? Waar wil je heen?
Natuurlijke zelfzorg met essentiële oliën
Door: Sylvia van Swaaij
Laat je verrassen door de kracht van essentiële oliën. Inclusief een persoonlijke sample op maat voor thuis. De 100% natuurlijke en Fair Trade producten van doTerra nodigen jou uit om zelf te ruiken, voelen en ervaren wat essen-tiële oliën ook voor jou kunnen betekenen.
De wereld van smaak
Door: Merijn Gijsbers
Tijdens deze workshop neemt internationaal koffie-kampioen Merijn Gijsbers je mee in de wereld van smaak. We zien welke factoren in de productieketen van invloed zijn op de ontwikkeling van de unieke smaak van koffie, en duiken vervolgens dieper in het onderwerp.
Lizzy V – Een leven vol muziek
Door: Lizzy V
Lizzy neemt je mee door haar jaren als songwriter en artiest op interactieve wijze. Van haar eerste liedje bij het Junior Songfestival naar haar eerste optredens in Amerika. Mooie en vrolijke liedjes, intieme verhalen over geluk en verdriet, en een kijkje achter de schermen in haar carrière staan centraal in deze experience.
Proeverij met de brouwster van Brouwerij Boegbeeld
Door: Janneke
In deze proeverij proef je samen met Janneke, de enige vrouwelijke brouwer van Nederland met een eigen brouwerij, de bieren van Brouwerij Boegbeeld. Janneke vertelt alle ins en outs van Brouwerij Boegbeeld en haarzelf.

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email