Lizzy V, een leven vol muziek

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Lizzy V - 50 minuten - Online Live Zoom

Lizzy V

Lizzy V (Lisanne Veenendaal) is een Nederlandse artiest en songwriter.

Lizzy begon met het schrijven van liedjes toen ze 12 jaar oud was. Ze wilde graag meedoen met het Junior Songfestival en datzelfde jaar kwam ze bij de top 80 van de selectie. Vanaf dat punt wist ze dat muziek haar ding was en wilde ze niets liever dan een leven vol muziek.

Na jaren zanglessen te volgen bij de lokale muziekschool wilde ze studeren op het Conservatorium. Na 2 vooropleidingstrajecten bij de ACRA in Tilburg en DSOPM in Amsterdam kwam ze echter tot de conclusie dat ze haar eigen weg wilde volgen.

In 2015 won zij haar eerste award als “Gigstarter Artiest van het Jaar” bij het boekings platform Gigstarter. Mede dankzij deze titel stroomde de boekingen binnen waardoor zij vanaf dat punt zich fulltime bezig kon houden met muziek.

Niet veel later kwam zij Louis Henry Sarmiento tegen van Sonic Vista Studios Ibiza die daar samenwerkt met artiest zoals Lady GaGa, David Guetta en nog tientallen wereldsterren meer. Ze besloten samen te gaan werken aan nieuwe muziek en hij wilde graag helpen om Lizzy naar een hoger niveau te tillen. Ze werkte samen aan haar eerste releases “Faces” en “Out of Time” waarmee ze aandacht kregen van magazines zoals Headliner Magazine en wat airplay vergaarde op nationale radio 3FM bij Giel.

Na haar eerste kleine tourtjes in Amerika en Ibiza speelt ze nu shows over heel de wereld. En nu ze zich een NAMM artist mag noemen is ze gaan focussen op de ontwikkeling van haar eigen muziek. Haar nieuwste nummers zijn geschreven en opgenomen in Stockholm waar ze samen werkt met prestigieuze producers en songwriters Peter Kvint, Mattias Lindblom, Tania Doko en Marcus Lindberg aan haar nieuwe releases.

“De groei van mij als persoon is prachtig te horen in mijn muziek door de jaren heen. Ik ben onwijs trots om ondertussen met een A-team en samen met hen te mogen werken aan verdere groei in mijn muziek en mijn ontwikkeling. Ik ben onwijs dankbaar voor alle steun van iedereen waardoor ik op dit punt heb mogen komen en mijn droom nu écht kan leven.”
Lizzy_V-2908_converted
39557797_1640141299447708_8844055132455829504_n
Lizzy-9187
LizzyClip-4272_klein
Lizzy_V-2908_converted
39557797_1640141299447708_8844055132455829504_n
Lizzy-9187
LizzyClip-4272_klein
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

In “Lizzy V – Een leven vol muziek” neemt Lizzy je mee door haar jaren als songwriter en artiest op interactieve wijze. Van haar eerste liedje bij het Junior Songfestival naar haar eerste optredens in Amerika. Tot voor het eerst backstage uitgenodigd worden bij wereldsterren, haar Ibiza tour, opgepikt worden door Giel Beelen bij 3FM en nu haar nieuwe songs schrijven met haar team van platina verdienende wereldspelers. Mooie en vrolijke liedjes, intieme verhalen over geluk en verdriet, en een kijkje achter de schermen in haar jonge carrière zullen centraal staan in deze experience. Mis het dus niet!
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

  • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
  • De experience is in het Nederlands
  • De maximale groepsgrootte is 24 personen
  • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
  • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen

Wat heb je nodig

  • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
  • Speakers, koptelefoon of oordopjes (koptelefoon aangeraden).

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email