De wereld van smaak

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Merijn Gijsbers - 60 minuten - Online Live Zoom

Merijn Gijsbers

Merijn Gijsbers groeide op in de gastvrijheidsindustrie. De keuze voor een studie hotelmanagement was daardoor snel gemaakt. Tijdens zijn afstudeerstage bij een koffiebranderij in Turijn, Italië, raakte hij gepassioneerd door koffie.

Hij volgde opleidingen bij koffie-iconen in binnen- en buitenland. In 2017 behaalde Merijn de titel ‘Dutch Barista Champion’ en vertegenwoordigde hij Nederland op het WK in Seoul, Korea. In 2018 won hij het Dubai International Coffee Championship.

Anno 2021 is Merijn ‘Education Manager’ van de Nederlandse afdeling van de Specialty Coffee Association en jureert hij wedstrijden. Zijn bedrijf ‘Het Koffiegenootschap’ verhuurt barista’s en barren op evenementen. Onder de naam ‘Bruegel&Son Coffee Roasters’ verkoopt hij zijn koffie. Op persoonlijke titel werkt Merijn als consultant en verzorgt hij o.a. internationaal erkende opleidingen van de Specialty Coffee Association.
Wereld_smaak_3
Wereld_smaak_1
Processed With Darkroom
Wereld_smaak_5
Wereld_smaak_4
Wereld_smaak_3
Wereld_smaak_1
Processed With Darkroom
Wereld_smaak_5
Wereld_smaak_4
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

Tijdens deze workshop neemt internationaal koffie-kampioen Merijn Gijsbers je mee in de wereld van smaak. We zien welke factoren in de productieketen van invloed zijn op de ontwikkeling van de unieke smaak van koffie, en duiken vervolgens dieper in het onderwerp.

Door middel van korte experimenten ervaren we de verschillende sub-categorieën van smaak. Tot slot proeven we tijdens een ‘cupping’ koffie zoals professionele q-graders doen wanneer zij koffie inkopen.
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

 • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
 • De experience is in het Nederlands
 • De maximale groepsgrootte is 24 personen
 • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
 • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen

Wat heb je nodig

 • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
 • Een glas magere of halfvolle melk (alternatief: amandel- of rijstdrink)
 • Een glas volle melk (alternatief sojadrink)
 • 3 x mok/glas met inhoud van 200 mL
 • 2 soeplepels
 • 1 x waterkoker (of een andere mogelijkheid om water te koken en te schenken)
 • Pen en papier

4,96 Reviews

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

David Hue

OCTOBER 2020

Beste goochelaar, bekend van tv, al meer dan 1.000 optredes, samengewerkt met bekende goochelaars als Houdini. Deed mijn eerste goocheltruc … meer

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email