De kunst van een goed gesprek

Laat je inspireren en schrijf je in voor deze unieke online live experience
Leuk voor jezelf of om cadeau te geven. Je kunt een experience ook samen met je vrienden, je team of je collega’s beleven

Door: Edwin Schoon - 45 minuten - Online Live Zoom

Edwin Schoon

Auteur, documentairemaker en schrijfcoach Edwin Schoon. Als schrijver van internationale bestseller Basta (autobiografie Marco van Basten), en De Macht van de Bal over de dans tussen voetbal & politiek in Afrika (Winnaar Nico Scheepmaker Beker – 2010), en als researcher voor Nieuwsuur en Andere Tijden Sport, heeft Schoon veel ervaring met het transformeren van uiteenlopende informatie en een bak aan ruw materiaal naar een pakkend document met een meeslepend narratief en een sterke spanningsboog.
IMG_2168_klein
MvB-Fifa
IMG_2168_klein
MvB-Fifa
previous arrow
next arrow

Beschrijving van de experience

Bijna iedereen kent het wel. Je moet voor je werk iemand bellen en deze persoon ergens voor strikken. Een actie, een nieuw product, een pr-campagne. Of voor een documentaire, radio-interview of een goed doel. En je vindt het spannend. Ouderwetse bel-angst vliegt je aan.
Want hoe begin je? Hoe presenteer je jezelf? Hoe leg je echt contact? Hoe zorg je ervoor dat die ander het niet meteen afkapt? Waarmee hengel je uiteindelijk deze persoon binnen? Wat zijn de cruciale elementen voor een succesvol telefoontje? Of appje. Of mailtje?
Een experience over mensen aansteken met je enthousiasme. Over omgaan met bel-angst.
Het laten vieren en het straktrekken van de lijn.
Edwin neemt je mee langs zijn ervaringen met het strikken van high-end sporters voor zijn boeken, documentaires en tv-programma’s, zoals Patrick Kluivert, George Weah, Eusebio, Marco van Basten, Bert van Marwijk, Franz Beckenbauer en vele anderen…
Van bel-angst naar belangstelling. De kunst van een goed eerste gesprek.
Voor deze experience zijn op dit moment geen datums voor open inschrijving bekend. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Wat je moet weten

  • Na je boeking ontvang je een email met details over deelname aan de experience (als je niets ontvangen hebt, check je spamfolder)
  • De experience is in het Nederlands
  • De maximale groepsgrootte is 24 personen
  • Neem bij privégroepen die groter zijn hier contact op
  • Je hebt een internet verbinding nodig en de mogelijkheid om audio en video te streamen

Wat heb je nodig

  • Zoom met een (gratis) account, hier te downloaden
  • Een pen en een stuk papier
  • Een goed humeur

Deel deze experience:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email